Ved hjælp af de rigtige kosttilskud kan du holde hud og hår i topform

02 august 2021
Kamilla Sonne

Er du en af dem, der tager kosttilskud hver dag? Hvis ikke, kan det være værd at overveje, om man ikke skulle begynde på det.

Der kan nemlig være mange fordele ved at tage kosttilskud i enten pille- eller tabletform. Kosttilskuddene er udviklet specielt til at give din krop det, som den har brug for.

I nogle tilfælde vil man få dækket kroppens behov for vitaminer og mineraler gennem kosten. Men på nogle punkter kan det også være svært – fx om vinteren, hvor udvalget af frugt og grønt ikke er lige så stort.

Selvom man spiser varieret og sundt, kan man altså have gavn af kosttilskud. Og de kan give mange fordele – ikke kun på indersiden.

Mange oplever nemlig en stor forskel på hud, hår og negle, når de begynder at tage kosttilskud regelmæssigt.

Skønhed kommer indefra

Mange af os bruger mange tusinde kroner hvert år på hud- og hårprodukter. Men måske har man endnu ikke set det resultat, som man drømmer om.

Det kan skyldes, at kroppen simpelthen mangler de næringsstoffer, som keratin – hårets og neglenes byggesten – er lavet af.

Hvis man begynder at tage kosttilskud regelmæssigt, kan man være heldig at se en stor ændring i både glans og styrke på hår og negle.

Mange oplever også, at deres hud får mere glød og ser sundere ud.

Lige på dette punkt kan man altså roligt sige, at skønheden i sandhed kommer indefra.

Find det rette kosttilskud til dig

Så hvilket kosttilskud skal du gå efter? Der findes efterhånden så stort et udvalg, at det kan være svært at finde frem til det helt rigtige.

Det kommer nemlig bl.a. an på din alder, din livsstil, din kost og ikke mindst hvad du ønsker at få ud af kosttilskuddet.

Hvis du vil blive klogere på alt det, kan du klikke ind på https://aabenraa-svane.apotekeren.dk/ og læse mere.