Udnyt de notesbøger til fulde

23 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Om så dine nyindkøbte notesbøger er lavet af genbrugspapir eller ej, så gør du dig selv og miljøet en tjeneste ved at udnytte dem fuldt ud.

Det vil ikke alene sige sådan noget med at bruge dem i så lang tid, som du kan, men at du også benytter hver side helt ud til kanterne, om der er linjer eller ej.

Et det en notesbog til at tegne ud, så er det med at udnytte de blanke områder, hvor der ikke er tegnet, medmindre der er tale om et helt værk, der skal stå for sig selv.

Og har du nævnte linjer i bøgerne, så få skrevet fra top til bund og helt ud i kanterne. Det gælder både, hvis du stenograferer eller tager hurtige noter i hånden; eller hvis du bruger notesbogen til at skrive stile i, noter i skolen eller bare som indkøbsseddel.

Det ser måske ikke altid lige pænt ud, men nogle gange er det nok, hvis man bare selv kan læse, hvad man har skrevet med småt.

Det er godt for miljøet og dig, at du bruger al ledig plads i notesbøgerne

For det første er det godt for miljøet, at du vælger at bruge en notesbog i lang tid, så du ikke smider den ud og køber en ny, før den gamle egentlig er brugt op.

Og desuden sparer du jo penge på den måde, ved at du får brugt al den ledig plads op, som der er i en notesbog.

Hvis du er virkelig smart, så gemmer du sådan en notesbog, så der kommer mindre skrald i verden – der er ofte også gode minder i sådan en, man gerne vil finde frem senere.

Ikke noget med at skrive fra bunden og kun bruge en halv side eller skrive alt for stort, når man kunne gøre det mindre.

Udnyt dem til fulde.