Tre gode oplevelsesgaver

21 oktober 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du give en gave til nogle, hvor det virker som, at de har alt, er det oplagt for dig, at du giver dem en oplevelse. Der kan de komme ud og prøve noget nyt af – eller måske bare noget, som de elsker. Det vil derfor helt sikkert være en gave, som de kan bruge. 

Et af de steder, hvor du kan finde mange gaveideer til oplevelsesgaver, er genialegaver.dk. Det er en stor guide, hvor du kan læse artikler om mange forskellige typer af gaver og til mange forskellige mennesker. Derfor kan du selvfølgelig også finde et væld af oplevelsesgaver. Vi kommer ind på tre af dem her. 

1. Slotsophold 

Hvis det er din kæreste, som du skal give en gave, vil det være oplagt, at du giver ham eller hende et slotsophold. Der kan I ankomme standsmæssigt til en af Danmarks mange smukke herregårde, hvor I bliver indlogeret på et af deres værelser. I får middag og morgenmad med i pakken og kan derfor bare bruge tiden på at nyde hinandens selskab. 

2. Helikoptertur 

Er vedkommende, der skal have gaven mere til adventure, kan I i stedet tage på en helikoptertur. Der kommer I op at flyve over et smukt område i Danmark og kan opleve det fra oven. Alt efter, hvilken form for tur du vælger, kan I komme ud at flyve i 12-60 minutter. 

3. Vinsmagning

Hvis I gerne vil blive nede på jorden, kan I selvfølgelig også tage til vinsmagning. Der kan I prøve forskellige former for vine af, som I måske ikke normalt ville have købt. Det er en hyggelige måde at være sammen på og kan være med til at udfordre jeres smagsløg. Det er derfor oplagt for jer at gøre det. Er I ikke til vin, findes der også mange andre former for smagninger. Det kan for eksempel være øl, whisky og flødeboller.