Timevis af sjov træning på airtrack

17 maj 2021
Astrid Pedersen

Går dine børn til spring gymnastik, eller elsker de blot at udfolde sig med hop og spring? Har ungerne længe ønsket sig en trampolin men har du hverken plads til sådan én indendørs eller mulighed for at stille en sådan op udendørs? Så er en airtrack måske en løsning for dig og dine børn.

Træn serier, afsæt og landing med en airtrack

En airtrack måtte i professionel kvalitet er nemlig helt ideel når det handler om at træne basale spring teknikker og udføre gymnastiske øvelser. Den på én og samme tid spændstige og bløde måtte giver nemlig det perfekte afsæt og den rette støtte i forbindelse med afsæt og landing.

En airtrack er mere sikker i anvendelse end en trampolin og har samtidig fordelen af nemt at kunne transporteres og opbevares. Den lette måtte fylder nemlig nærmest ingen ting når den er tømt for luft og pakket sammen – og den vejer tilsvarende lidt.

Derfor vil ungerne nemt kunne medbringe airtrack måtte til den nærliggende park eller legeplads hvis du ikke har en have. Og I kan tage airtrack måtten med til stranden hvor den kan danne basis for timevis af leg og sjov aktivitet.

Hvornår er en airtrack relevant?

Der er mange gode grunde til at investere i en airtrack måtte. Med en airtrack kan dine børn træne spring gymnastisk derhjemme og dermed få mere ud af deres trænings sessioner.

Det er nemt at have at gøre med en airtrack måtte. Måtten kan som nævnt pakkes sammen til at fylde meget lidt hvilket gør det let at opbevare og transportere måtten. I modsætning til en have trampolin skal du ikke have grundejer foreningens tilladelse til at lade ungerne lege på en airtrack i haven. Og så koster en airtrack mindre endt en trampolin.

Du kan finde den originale airtrack på globalairtrack.dk.