Onlinebanker er nemme og sikre at låne hos

19 oktober 2020
lotte_hindsberg

En af online bankernes specielle kendetegn er at det er muligt at låne uden sikkerhed. Der kan være et krav om at dokumentere at man har en indtægt. Det kan gøres ved at vise en lønseddel. Et andet kendetegn er at låneproceduren er hurtig og nem.

Du kan søge i dag og have pengene i morgen. Det er ofte også et online lån, når du låner i et supermarked eller i en elektronikbutik. De har ofte lavet en aftale med en online bank om finansering. Det kunne f.eks. være ikanobank.dk. Når du ansøger om et lån, så er det en god ide at ansøge mindst 3. Det vil give dig et godt overblik over hvad det koster at låne og du har mulighed for at finde det bedste lån.

Lån i butikkerne

Mange af de lån der er i butikkerne er et godt tilbud. Ofte er de rentefrie og så længe man betaler afdragene tilbage til tiden, er de i princippet gratis. Husk dog at undersøge om der er et gebyr hver gang du betaler et afdrag af. Selv med et gebyr kan det stadig være et billigt lån og til tider nødvendigt. Det kan være svært at undvære en computer i et år, imens man spare op til en ny.

Det der er vigtigt er at man husker at betale afdragene til tiden. Det er nemlig her bankerne tjener deres penge ved at tilbyde rentefri lån. Det gør de ikke fordi de er søde og rare mennesker, men fordi de er forretningsmennesker og de har regnet på, at det godt kan betale sig at tilbyde rentefri lån. Det er dyrt at glemme at betale, men husker du det er det et godt og billigt lån.

I starten var det kun de større butikker, der havde en aftale med en online bank, men idag har selv den mindste webshop en mulighed for at tilbyde en afdragsordning. Ofte rentefri eller mod et mindre gebyr.