Nye vinduer efter dit behov

17 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

editorial

Få dine nye personaliserede vinduer leveret og sat op på kun 6 uger

Hos Klarwindows få du 10 års garanti på dit køb, samt nylavede vinduer efter netop dine behov. Den ønskede stil, som du ikke kan finde i butikkerne, finder du hos dem. Om det er en anden farve end de klassiske hvide vinduer, om det er andre hængsler eller hvad end, der gør det for dig, så kan du finde det hos klarwindows. De kan guide dig igennem hele processen, og du kan selv vælge, om dine nye vinduer skal sættes op for dig, eller om det er et projekt for dig og partneren, makkeren eller hvem end, det skulle være.

Du kan spare penge ved at købe hos dem online, det kan være for eksempel være 35% på georgianske vinduer og 5% ekstra gennem tilmelding af deres nyhedsbrev. Så ender du ud med personaliserede selvdesignede vinduer med 40% rabat sat op på kun seks uger. Det er helt ned i mindste detalje, at du kan designe dem, præcis som du vil have dem.

Tag udfordringen op eller få det gjort for dig?

Vil du udfordre dig selv ved selv at sætte vinduerne op? Dette kan du sagtens, bare følg guiden på hjemmesiden. Bliver du i tvivl om noget, så kontakt kundeservice mellem kl 8 og 14, du kan også sende de en mail. Klarwindows har prismatch, så du ikke bliver snydt og betaler en høj pris. Desuden er der gratis levering på ordre over 2.000 pund, hvilket svarer til cirka 17.500 kroner.

Så få 40% på udvalgte vinduer, gratis fragt, design dine egne vinduer, vinduer af høj kvalitet og 10 års garanti, kan det blive meget bedre? Hop ind på deres hjemmeside og design dine kommende vinduer eller døre. Desuden respekterer de jorden og naturen, og går op i naturbevaring, og gør hvad de kan på netop det punkt.