Lav en meningsmåling på elevationssenge i test

27 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man tester sådan noget som elevationssenge i test med henblik på at vise befolkningen, hvilke der generelt er de bedste til at få en god søvn i, så gør man det jo netop med henblik på, at mennesker skal bruge dem.

Derfor er det ikke alt, som maskiner og analyser kan være med til at vise, når man kigger på forskellige parametre og aspekter ved de her senge.

De kan selvfølgelige sige en hel del om sengenes beskaffenhed, holdbarhed og meget andet, men der mangler jo stadig at blive sat ord på, hvordan man oplever at ligge i dem, sove i dem og måske meget andet mere til, som man gerne vil teste.

Det er desværre ikke altid, at man har mulighed of chance for at lave sådanne kvalitative undersøgelser, hvorfor man må ty til det næstbedste, der er i denne sammenhæng: Kvantitative undersøgelser.

Store sammenlagte analyser af elevationssenge i test

Dette kan blandt andet foregå ved – men det er blot et forslag – at man stikker nogle udvalgte mennesker et spørgeskema, hvor man beder dem svare på deres sovevaner som det første foruden generel information om dem selv.

Som det næste spørger man så til, hvordan og hvorledes de foretrækker at sove, og om de overvejer at skifte sengen ud, som de sover i, eller hvorfor de ikke kunne finde på det.

Så kan man afslutningsvis spørge ind til de her senge via billeder, hvad testdeltagerne synes om dem ud fra udseendet.

Har man tid og mulighed, så kan man jo sagtens sætte dem sammen med sengene, så de lige kan røre ved dem og ligge i dem, men der er ikke tid til at sove i dem eller spise ens sene aftensmad eller snacks i dem.

Dette kan man slå sammen til at gøre på samme dag, så man hele tiden har nogle til at svare på spørgeskema og røre ved sengen.