Komfort for dig og kunden

17 maj 2020
Pia Nielsen

Arbejdsstillingen skal være god, når man behandler hele dagen – uanset om det er på en skønhedsklinik, hos en massør eller en tatovør. Du finder gode kvalitetsstole til behandling overalt online, https://www.altermed.dk/da/behandlerstole-c-3/, men det kan være svært at vælge, hvilken der passer bedst til dig.  

Behandler du kunder hver dag?

…så kender du sikkert til øm nakke, stiv ryg og tunge arme, når dagen er omme. Men det kan faktisk reduceres eller helt undgås med en god behandlerstol. Mange tror fejlagtigt, at en behandlerstol blot er et spørgsmål om at sørge for komfort til kunderne, og om at udstyre klinikken med professionelt udseende møbler. Behandlerstole er dog ligeså meget et spørgsmål om, at give dig som behandler den bedste arbejdsstilling. 

Giv kunderne komfort

Komfort til kunder er et spørgsmål om, hvad der kan lade sig gøre. Er det muligt at lade behandlingen foregå, mens kunden sidder op, giver det god komfort til de fleste. Behandlinger på bagsiden af kroppen kan derfor med fordel foregå i en massagestol med åndehul og armhvile.  

Sørg for en god arbejdsstilling

En god arbejdsstilling for dig giver fri bevægelighed til det du skal, fleksibitet i forhold til at flytte stolen og støtte relevante steder. Vælg med ryg, hvis du kan behandle uden at bøje dig over kunden, og vælg den rygløse model til tatovørarbejdet eller anden behandling, der kræver, at du bøjer dig fremover. 

Hvilken behandlerstol skal du vælge?

Den rette behandlerstol til dine behandlinger kan være mere end én slags. En større model med ryglæn og anden støtte vil være at foretrække for de fleste, hvis muligheden er der. Til de type behandlinger, der kræver en fremadbøjet arbejdsstilling, vælger mange behandlere den klassiske lille taburet på hjul. Taburetten på hjul kan indstilles i højden og har et rundt, polstret sæde eller et mere fast, sadelformet sæde. Prøv dig frem – det er individuelt, hvad der fungerer bedst!