Køb nemt grus og find affaldsløsninger på nettet

14 maj 2020
Emilie Jacobsen

Skal du have ny belægning i haven, på gårdspladsen eller i indkørslen, er det oplagt for dig, at du overvejer grus. Det er nemt at lægge ud, og det giver en smuk og ensartet belægning, der er rar for dig at køre på. Samtidig er det nemt for dig at holde, da du for eksempel ikke behøver at fjerne alger og mos på gruset. 

Når du skal have lagt en ny belægning, vil du typisk også ende med at have noget affald, du skal af med. Det kan for eksempel være din tidligere belægning, som du har fjernet. Det er rart for dig, at du kan samle det hele i en container eller en big bag, som du så kan få hentet. 

Både grus og affaldsløsninger som containere og big bags kan du nemt bestille via nettet på grusogaffald.dk. De har mange forskellige former for grus og affaldsløsninger at vælge imellem og sørger for, at de alle bliver leveret direkte til din adresse. Så køb grus på nettet og spar tid. 

Når du skal købe grus til belægning, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor store stenene er. Hvis der skal kunne køre en bil på gruset, skal det have en vis størrelse. Ellers ender det med at sætte sig fast i dækkene i bilen. 

Skal der ikke køre biler på gruset, er du mere fri til at vælge, hvilken form for grus du gerne vil have.

Det kan for eksempel være, hvis du skal have skabt nogle stier i haven, eller du gerne vil have anlagt en bålplads med grus under. I begge tilfælde er grus en virkelig god belægning for dig at vælge. Den er meget holdbar og kræver ikke særlig meget vedligeholdelse af dig. Så længe du husker at fjerne ukrudt fra tid til anden, vil den blive ved med at være pæn i mange år.