Køb nemt alt, hvad du har brug for af camouflage og jagtudstyr på nettet

21 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Når du går på jagt, er det i mange tilfælde overordentligt vigtigt, at du kan blende helt ind med dine omgivelser. Det kan være den eneste måde, hvorpå du kan få ram på et byttedyr. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have noget ordentligt udstyr. 

Et godt sted for dig at lede efter camouflage jagtudstyr er på webshoppen jagtkiosken.dk. De har virkelig mange forskellige typer, som du kan vælge imellem. Dermed kan du nemt finde det rette til den form for jagt, som du ynder at gå på. Se deres store udvalg her

For eksempel kan du hos jagtkiosken.dk finde et godt predator skjul. Skjulet består af spejlplader, der spejler omgivelserne. Byttedyret vil derfor ikke kunne se dig, når du sidder bag ved det. Det er højt nok til, at du kan sidde komfortabelt på en stol bag det og vente på dit bytte.

Det gør det altså langt nemmere for dig at gå på jagt. Skjulet kan foldes sammen og bæres i en skuldertaske. Det er derfor ikke svært for dig at have det med i bilen. Du skal være opmærksom på, at der er nogle dyr i Danmark, som det ikke er lovligt at jage på denne måde. 

image

Camoufler dig i sneen 

Går du på jagt, når det er snevejr, er det selvfølgelig endnu mere vigtigt, at du falder i et med omgivelserne. Den hvide farve betyder, at alle andre farver med det samme er til at få øje på. Det kan gøre jagt overordentligt svær – men også overordentligt spændende. 

Du kan få et Snow Ghost Blind, der hjælper dig med at skjule dig i det tilfælde. Det er skabt med et ryglæn, så du kan sidde komfortabelt og har endda en form for indbygget dyne i, så du kan holde varmen. Hvis det ikke var fordi, du skulle holde øje med gæssene, var det lige før, du kunne tage dig en lur.