Hvordan har du dit værktøj fra Makita organiseret?

29 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er dem af os, der godt kan lide at have rod i vores kaos, fordi det er på den måde, vi bedst kan fungere og organisere os.

Hvis der så endelig er nogle, der begynder at sætte ens sager i system, så ødelægger det den måde, som man selv har system i det på, for det kan godt være, det ikke ser pænt ud, men det giver mening for os.

Så når du er nede for at købe endnu et stykke værktøj fra Makita til samlingen, fordi du har fundet ud af, at det er den bedste slags, som der findes på markedet, så ryger det lige hen i en bunke, som du har forstand på.

Det er måske fordi, det er her, du plejer at tage fat i det værktøj, du lige skal bruge snart, eller du ved, du lige skal se nærmere på det senere.

Resten ligger i skuffer, skabe, under borde, i garagen og i skuret: Der er mange steder, den slags kan ligge.

image

Organiseret eller uorganiseret med Makita?

Men sådan er det ikke med alle.

For så er der dem af os, der har så meget system på vores sager fra Makita, at vi også har kvitteringerne liggende og alt ekstraudstyret, så vi hurtigt kan finde det frem, når vi skal bruge det.

Så er tingene lagt på en måde, så det enten er alfabetisk eller efter alder eller funktionalitet, så selv andre mennesker, der besøger en, hurtigt vil kunne finde frem til eller regne ud, hvor og hvordan man har værktøjet liggende.

Det kan også hænge på en væg, hvor man har tegnet rundt om det, så man hurtigt ved, hvor man skal sætte det på plads igen, når man er færdig med at bruge det, så tingene aldrig bliver væk.

Om du bruger den ene, den anden eller en helt tredje metode, så skal det bare give mening for dig.