Holdbare og multifunktionelle: Posca tusser hitter

04 august 2021
Birthe Boye Vestergaard

Med et sæt posca tusser ved hånden kommer du langt, når du vil være kreativ med skriblerier og tegninger. Posca tusser fås i adskillige farver og tykkelser, og de kan bruges til rigtig mange formål og typer materialer.

Skal du tegne på et hårdt materiale, er posca tusser et must. Med de populære og slidstærke tusser kan du lave nøjagtigt de mønstre, du vil. Tusserne er sublime til at skrive med på glas, på lærred samt på papir i din kalender eller notesbog. En af de trends der har taget fart de seneste år er at udforme og tegne sin egen bullet journal.

Og her er det svært at komme uden om posca tusser. De er nemlig perfekte til at tegne punkter, linjer, mønstre og tegninger med, så du skaber din egen unikke kalender eller to do-liste med dine yndlingsfarver. Det kræver ikke mere end blot en tom notesbog og et par forskellige posca tusser, og så er du i gang.

Hårdføre tusser til sten

En af de andre fordele ved posca tusser er, at de er utroligt holdbare. De kan således bruges igen og igen til eksempelvis at tegne på sten, du finder langs stranden. At tegne på sten er en hyggelig aktivitet, som alle aldre kan være med til.

Der er mange måder at bruge tusserne kreativt på, når du tegner på sten. Du kan vælge at skrive en sød hilsen på stenen og lægge den på en offentlig sti, så en fremmed bliver glad, eller du kan tegne en tegning og bruge dit lille kunstværk som dekoration i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser.

Posca tusser er ikke kun en populær “hobby tusch” – de bruges således også af profesionelle og anerkendte kunstnere til eksempelvis at tegne på lærred eller keramik. Det skyldes blandt andet posca tussernes høje kvalitet.