Find udstyr til ølbrygning for begyndere og øvede

10 marts 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om selv at brygge din egen øl, men er du i tvivl om, hvorledes du kommer i gang med dette projekt? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Kom godt i gang med ølbrygning med det rette brygudstyr fra Hjemmebryggeren

Der er super mange gode grunde til at komme i gang med din nye hobby – og stort set ingen til at lade være. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at have et lille begynder bryganlæg stående i et hjørne af køkkenet eller under et bord i bryggerset uden at det optager megen plads.

Samtidig koster brygudstyr til begyndere ikke det store. Hos Hjemmebryggeren finder du den smarte Starter Box som indeholder alle de nødvendige dele til dit første bryganlæg. Uanset om du køber den helt basale Starter Box eller om du ønsker Premium eller Extra udgaven vil en Starter Box fra Hjemmebryggeren aldrig komme til at stå dig i mere end få tusind kroner.

Den mest simple version af en Starter Box indeholder to tredive liters gærtanke med gærlås og låg samt termometer, vægtfylde måler, måle glas og hævert med pumpe. Der ud over følger der selvfølgelig udstyr og materialer med til rengøring af udstyret. Og med en All Grain Kit, som indeholder ingredienser til ølbrygning i afstemt måle forhold, kan du nemt og hurtigt brygge din egen øl hjemme i privaten.

Kom videre med et lækkert bryganlæg

Har du brugt din Starter Box i et stykke tid, og ønsker du ikke længere at være begrænset af færdigt blandede All Grain Kits, kan du avancere til et af de mere professionelle bryganlæg fra Hjemmebryggeren. Hjemmebryggeren er leveringsdygtig i bryganlæg fra den danske producent Brewster Beacon som er leveringsdygtig i brugervenlige bryganlæg i top kvalitet.

Du kan finde såvel Starter Box som bryganlæg i den online shop på hjemmebryggeren.dk.