Find god hjælp til matematikvanskeligheder her

26 november 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis man har svært ved matematik allerede inden man starter i skole, kan det være en svær start dit barn får i skolen. I hvert fald når det kommer til matematik og tælle. Det kan enten være, at dit barn har svært ved at forstå tal, har svært ved at forestille sig hvordan tallene ser ud eller hvordan man skal huske at tælle. 

Det kan være svært at komme efter, når man først er startet i skolen og relativt sent finder ud af, at man enten er talblind eller har svært ved at lære at tælle. Det er her du kan finde gode muligheder for at hjælpe dit barn med matematikvanskeligheder. 

Matematik er ikke kun noget man skal bruge i skolen. Det er også aktuelt, hvis du skal lære dit barn klokken, at skulle hjælpe med at handle ind, hvis de skal tælle mål i en kamp, tælle pokemons eller skal fordele slik. Herudover er det også væsentligt at man er god til matematik, hvis man vil videre i uddannelsessystemet på forskellige linjer eller vil have et bestemt job efter uddannelsen. 

image

Hjælp dit barn til at kunne tælle med kreative bøger

Hvis du gerne vil hjælpe dig barn godt på vej med at tælle eller generelt blive bedre til  tal, så kan du vælge at investere i nogle sjove og kreative bøger for børn med matematikvanskeligheder. Der findes i dag forskellige billedbøger, som kan gøre det sjovere for dit barn at blive klogere på tal, og hvordan man tæller. Dermed kan du gøre det til en bedre oplevelse for dit barn, når det kommer til matematik, og hvordan man regner. 

Hvor kan du købe bøger til børn med matematikvanskeligheder?

Hvis du leder efter gode og sjove bøger til før dit barn skal starte i skole, eller når barnet er startet, kan du med fordel besøge pindogbjerre.dk.