Find balance i dit indre med energien fra krystaller

08 april 2021
Lærke L. S. Christensen

Arbejd på din indre balance med energien fra krystaller 

Hver krystal og sten har sine helt egne energier og vibrationer, som forbindes til deres særlige betydninger og metafysiske egenskaber. Ønsker du balance og gode energier i din krop, sjæl og sind, kan du udnytte krystallers magiske vibrationer, til at heale dig selv, på en skånsom og blid måde. Der er en klar sammenhæng mellem din udvalgte krystals energi, betydning og den virkning du opnår, når du arbejder med sammen med krystallen.

Krystaller kommer i alverdens smukke former, farver og typer, som hver har sin egen sammensætning og egenskab. Krystaller udsender forskellige energier, på baggrund af deres opbygning, helt ned på molekyleniveau. Energien opstår, når krystallens molekyler vibrerer.  Du kan anvende de magiske energivibrationer til at korrigere ubalancer på det fysiske plan, der ellers kan forårsage ubehag og sygdom. For at opnå en indre balance, særligt på det åndelige plan, kan du udnytte krystallers vibrationer til at tilpasse din energikrop og sjæl.

Hvilken krystal skal du vælge?

Man kan kanalisere krystallers naturlige og sjælelige energier, på flere forskelllige måder. Søger du en specifik energi, er det vigtigt at vælge krystallen med omhu, for at opnå den effekt du ønsker. Derudover kan formen på din krystal have en stor betydning for, hvor stor energispredningen er. Hvor nogle former er udviklet med en særlig funktion, har andre krystaller en mere symbolsk betydning.

På trods af at grundenergien af din krystal er den samme, uanset formen, betyder det meget for hvordan du kan anvende dem. Søger du en afrundet og balanceret energispredning, kan du med fordel vælge en krystalkugle. De er tromlet til perfektion, for at danne en aura af symmetri og helhed. Ønsker du en mere stærk og upoleret energi, bør du vælge en rå krystal, fordi de spreder deres energivibrationer præcis som de er blevet skabt.