Det her er gode slikkepinde med logo

16 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Sådan at have slikkepinde med logo kan enten være et godt fremstød at give ud ved konferencer, større møder med samarbejdspartnere eller vedlægge som en bonus ved en bestilt ordre fra et firma.

Men det kan også være et salgstrick for en politiker, der vil lokke børnene til sig med slik, så de voksne ender med at skulle snakke med politikeren eller de udsendte, hvorfor man måske ender med at blive overtalt til at stemme på dem, selvom man egentlig ikke ville.

Og der er sågar også nogle mennesker, der får lavet den slags slikkepinde med logo, hvor de kan få deres eget navn på, fordi det er en sjov ting at have!

Men det er dog ikke så meget, man ser til det sidste eksempel.

Problemet er så også bare, at hvor smart det end er at have sådan nogle slikkepinde som en bonus, så er udvalget ofte lille og endnu værre: man vælger nogle af dårlig kvalitet!

Vælg slikkepinde med logo af god kvalitet

For det første er det jo smart, at man har et logo, som bliver på i lang tid og ikke bare på overfladen, så man kan nyde den slikkepind i lang tid OG stadig se logoet.

Men i første række bør man faktisk vælge nogle af god smag, hvilket man nogle gange forbigår.

Nogle laver den samme fejl som med bolsjer, hvor de har et godt overtræk eller blot smager godt i de første par sut, men så daler kvaliteten også nedadgående proportionelt med tiden, man bruger på dem.

Derfor bør man have nogle, der bevarer minimum 80 procent af den gode smag hele tiden foruden at have et godt overtræk.

Slutteligt bør de også have et lækkert indre, som kan være noget flydende, stærkt, sødt eller måske endda et tyggegummi at slutte af på!

Vælg den slags af god kvalitet fra: https://sugarpilots.com/bestil-custom-made-slikkepinde/