Alt du skal bruge til din næste fisketur

23 januar 2022
Steffen Petersen

editorial

Der er ikke noget mere skønt at komme ud og fiske en sprød søndag morgen. Hvis du elsker at fiske, og tager stor nydelse i at sidde og hygge dig med det, så skal du bruge det helt rigtige udstyr til formålet. Der er en masse ting, der kan være brugbare, når du er afsted på fisketur. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

 

Merrell sko

Waders

Hvad er den bedste type waders til fiskeri? Hvis du skal tilbringe en dag i vand i taljehøjde, skal du have vandtætte, åndbare waders af god kvalitet.

Disse er specielt designet til at holde dig tør, samtidig med, at de tillader fugt at slippe væk fra din krop, så du ikke bliver svedig. Der findes mange forskellige typer af waders at vælge imellem, så du har et stort udvalg at kigge nærmere på.

 

Ordentligt fodtøj

Går du ud og fisker i bare fødder? Det anbefaler vi ikke, da de skarpe sten, skaller og andre genstande på havbunden kan gøre ondt i dine fødder. Du skal have et par gode vandresko eller støvler for at beskytte dine fødder. Det giver dig mulighed for at bevæge dig frit i vandet uden at bekymre dig om at blive skåret.

Desuden giver de dig god støtte, når du skal ud og gå lidt længere for at finde din favorit spot. Du kan overveje Merrell sko, der er oplagt at have på, når du er ude og fiske.

 

Lokkemad

Hvilken madding bruger du? Der er så mange muligheder, herunder levende, frosne og kunstige agn. . Men hvilken er den rigtige for dig? Det kommer virkelig an på personlige præferencer. Nogle mennesker har stor succes med levende agn, mens andre foretrækker den sikkerhed, som kunstige agn giver dem og så skal man ikke bruge tid på at finde lokkemad til, når man vil afsted.