3 typer af boldspil du kan spille med dine børn

25 april 2022
Steffen Petersen

editorial

Hvis du går og mangler nogle aktiviteter, du kan lave med dine børn, så er forskellige former for boldspil en rigtig god idé. Der findes mange forskellige spil der inkluderer en bold, og selvom mange af dem for det meste er en holdsport, så kan man stadig få mange gode timer ud af det, ved at spille sammen alene.

Det kan også fungere som en slags forberedelse eller træning, hvis barnet skal starte til en af disse sportsaktiviteter. I denne artikel får du derfor 3 gode idéer til forskellige boldspil, som du kan spille med dine børn.

volleybold

1) Volleyball

For at spille volleyball med dine børn, kræver det først og fremmest at du køber en volleybold. Den kan du både finde i sportsbutikker og i forskellige legetøjsbutikker. Det er en fordel at have et net, men hvis man bare skal for sjov og sammen som familie, er det ikke strengt nødvendigt. 

2) Fodbold

Fodbold er om noget Danmarks nationalsport og tusinder af drenge og piger, spiller fodbold både i skolen, i deres fritid, ligesom mange tilmelder sig et hold. Hvis du gerne vil have at dine børn bliver gode til fodbold og med tiden tilmelder sig et hold, så er det en god idé at starte allerede når de er små.

3) Håndbold

Selvom fodbold kan betegnes som Danmarks nationalsport, så er håndbold også en utroligt populær sport, som mange piger og drenge dyrker, både i deres fritid men også på et hold. Ligesom med fodbold, så er det en god idé at starte tidligt, så barnet kan udvikle den nødvendige motorik.

Andre former for boldspil du kan spille med dine børn

Udover de nævnte spil, så kan du også spille tennis, bowling og andre former for sport og spil, der har en bold involveret. I sidste ende er det op til jer og hvad i som familie, synes kunne være sjovt.